Knut Houge, redaktør


- Cowboy som lever hundre år for seint, og på feil kontinent…
Startet opp hest.no i 2000, og siden hunden.no i 2008. Er utdannet journalist og agronom. Har jobbet mange år i ulike aviser, NRK og i fagpresse. Driver Skuterud gård i Nordre Frogn der han har en liten rideskole og besøksgård. Synes livet er best når han er på langtur på fjellet - selvfølgelig da med hest. Han trives også godt hjemme på gården i selskap av sine border collier. Sitter til daglig på vårt kontor i Vestby.

Telefon: (+47) 922 93 353
E-post: knut@hest.no

 

 
 

 

 


Inger Lise Walle, redaksjonssjef

- Hestejenta som ble hundefrelst

Inger Lise er utdannet journalist, og har siden 2009 jobbet på hunden.no. Hun har hatt noen pauser hvor hun har arbeidet både som hundefrisør, og veterinærassistent. Hun har også eksamen i Atferdskonsultasjon, obeservasjon, kartlegging og veiledning på hund, katt og hest fra NMBU. Det er Inger Lise som står for den daglige driften av hunden.no, og som er å se på hundearrangement rundt om i landet. Selv har hun tre hunder, og driver med jakt og hundekjøring. Ellers er Inger Lise veldig opptatt av friluftsliv. Hun har gått Norge på Tvers, og planlegger stadig flere turer

Telefon: (+47) 915 31 705
E-post: ingerlise@hunden.no

 
 


Marie Sæther Houge, fotojournalist

- Er litt som poteten; kan brukes til det meste…
Marie har vært med i hunden.no siden starten. Hun har gjort det mest fra utvikling, til å skrive redaksjonelle artikler. I dag tar hun mest bilder, og skriver en og annen artikkel. På grunn av studier og lite tid er hun bare innom hunden.no med et halvt øye, men det fungerer det, når man kjenner siden så godt. Vorstehhunden Sersjant Tips er den store lidenskapen, og det byr på apport- og jaktprøver så vel som dressurkurs og snørekjøring.

Telefon (+47) 932 11 141
E-post: marie.houge@gmail.com


 
 Inger Handegård, skribent

- Beviset på at hundeinteressen aldri forsvinner.

Inger fikk sin første hund  i 1974. Siden har interessen for hunder alltid vært der. I dag har hun tre firbeinte av rasen engelsk springer spaniel. Inger synes fremdeles det er like moro å prøve nye ting som da hun fikk min første hund. Kanskje til og med at det er enda mer morsomt nå. Inger dømmer ettersøksprøver som blodspor og ferskspor, jaktanleggsprøver og apportprøve for spaniels og bronsemerke i lydighet. Hun er også NKK trinn II instruktør med spesialområde jakt og godkjent rallylydighetsinstruktør. I tillegg driver Inger et lite oppdrett under kennelnavnet Desperado.

E-post: kennel@desperado.no 

Se Ingers blogg her!

 
       
 

Helene Enebakk, kontorleder


- Dama som holder i alle trådene.
Helene er den som holder sjefen i ørene og har den egentlige oversikten over firmaet. Hun har ansvar for at regningene blir betalt i tide, at fakturaene våre blir sendt ut, og at regnskapsfører og revisor til enhver tid er fornøyd med tingenes tilstand. I tillegg har Helene ansvar for utsendelser av premier og varslingene på hunden.no, og prøver så godt hun kan å roe gemyttene på siden.

Telefon: (+47) 900 97 011
E-post: post@hest.no

 
 

 

Tom-Erik Paulsen, systemutvikler

- Alltid på nett, alltid på jobb og sier aldri nei!

Tom-Erik er daglig leder i Nextframe AS, som driver med web- og programutvikling. Nextframe utviklet hest.no da vi startet opp i 2000, og våre servere har hele tiden stått hos nettopp Nextframe. Tom-Erik har mye av æren for hest.no sin suksess. Ingen utfordring er for stor for Tom-Erik. Han og Nextframe beviser at det ikke er størrelsen det kommer an på...
Se Tom-Eriks blogg!

Telefon: (+47) 936 74 500
E-post: tom-erik.paulsen@07.no

  
 

Terje Fjellstad, designer

- Han er hunden.no sin uroligste og tålmodigste medarbeider.
Terje utdannet seg først ved Kunst og håndverksskolen, og jobbet deretter 15år som bryggeriarbeider. Så tok han datakurs og begynte å jobbe først for hest.no, siden hunden.no. Terje har kontor på Nesodden.

Telefon: (+47) 66 96 01 33
Mobil: (+47) 977 90 454
E-post: design@hest.no